За Нас

Фирма „ЕЛ ЗЕТ” ООД е основана през 2004 г. и развива дейността си в областта на озеленяването, напоителните системи и ландшафтното проектиране.

Виж повече

Социални Мрежи

Завършени проекти

Фирменото ни портфолио съдържа подробен списък със завършени проекти свързани с ландшафтното проектиране, изграждането и поддръжката на зелени площи.

Виж повече
 • За Нас

  В продължение на 11 години заемаме лидерска позиция в сферата на озеленяването и поливните системи.

Мисия на фирмата

Фирма „ЕЛ ЗЕТООД е основана през 2004 г. като производител на декоративни храсти и дървета в областта на ландшафтната архитектура, екстериорното озеленяване и селското стопанство.

Фирмата е специализирана в производството на декоративна растителност, ландшафтно проектиране, озеленяване, проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи и поддръжка на обекти / хотели, паркове и градини, интериорни и екстериорни архитектури, подпорни скатове и др. Фирма „ЕЛ ЗЕТООД притежава собствен декоративен разсадник за производството на контейнерни храсти, декоративни дървета и цветя, позволяващо засаждането им през всички сезони на годината. Благодарение на натрупаният опит през годините редица от водещите строителни компании в страната избраха Нас като партньор в областа на Ландшафтната архитектура. Разполагаме с екип от Ландщафтни архитекти с пълна проектантска правоспособност, както и инжинери проектиращи автоматизираните поливни системи. Изготвяме ландшафтни проекти както 2D така и 3D, и цялостни измервания и изчисления за вашата поливна система. Широката продуктова гама, количества декоративна растителност и ниските ни цени, Ви дава възможност да изберете най-доброто в сферата на декоративните разсадници и озеленяването. Фирма „ЕЛ ЗЕТООД е проекитарала и изпълнила редица обекти на територията на България благодарение на своя професионализъм. Фирмата поддържа целогодишно частни хотели, жилищни комплекси от затворен тип, обществени сгради и има търговски отношения с вериги от магазини в страната. Производствената база на фирмата се намира в гр.Кърджали, а през 2013 година създадохме нов градински център в град Пловдив, разположен на площ от 5 декара, изцяло по европейски технологии.

Купи онлайн

Изберете желания продукт от нашият онлайн магазин.

Професионални услуги

 • производство и продажба на декоративна растителност
 • ландшафтно проектиране
 • озеленяване на паркове,детски градини, училища, магазини, производствени, промишлени терени и частни градини
 • проектиране и изграждане на поливни системи
 • поддръжка на зелени площи
 • доставка на декоративна растителност в цялата страна

Мнения на клиенти

 • Благовест Илиев

  „Инстра” ЕООД - София

  Държа да споделя задоволството си от професионалните услуги предлагани от фирма „ЕЛ ЗЕТ” ООД. Възложихме им цялостното ландшафтно проектиране, озеленяване, монтаж и поддръжка на автоматизирана напоителна система RAIN BIRD. Справиха се повече от професионално и в срок!

 • Искра Петрова

  „РИАТ” ООД - Поморие

  Искрено благодаря на момчетата от фирма „ЕЛ ЗЕТ” ООД! Спокойно мога да кажа, че живея в райска градина след професионалната им намеса по озезелянването на жилищният комплекс, в който живея. Горещо препоръчвам услугите им на всеки.