За Нас

Фирма „ЕЛ ЗЕТ” ООД е основана през 2004 г. и развива дейността си в областта на озеленяването, напоителните системи и ландшафтното проектиране.

Виж повече

Социални Мрежи

Завършени проекти

Фирменото ни портфолио съдържа подробен списък със завършени проекти свързани с ландшафтното проектиране, изграждането и поддръжката на зелени площи.

Виж повече
  • Услуги

    Подробно за професионалните услуги, които предлага „ЕЛ ЗЕТ” ООД град Пловдив.

Професионални услуги

В станицата ще откриете подробности за всички професионални услуги, които предлагаме. Фирма „ЕЛ ЗЕТООД развива широк спектър от услуги, пряко свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на зелени площи. Доказателство за качеството, което поддъжаме са десетките готови проекти във фирменото ни портфолио, както и мненията на наши клиенти и партньори.

Купи онлайн

Изберете желания продукт от нашият онлайн магазин.

Производствена база

Фирма „ЕЛ ЗЕТООД разполага със съвременна база за производство на декоративна растителност, храсти, дървета и цветя за озеленяване на градини и дворни пространства, пътно озеленяване, административни и жилищни сгради, заведения , вилни селища, обществени проекти и други.

Производство и продажба

Ландшафтно проектиране

Проектът за балгоустройство и озеленяване на околната среда е неразделна част от всеки инвестиционен план. Фирма „ЕЛ ЗЕТООД е проекитарала и изпълнила както собствени, така и ландшафтни проекти изготвени от наши колеги на територията на Република България.

Ландшафтно проектиране

Озеленяване и поддръжка

Озеленяване на градини, паркове, хотели, заведения и обществени сгради. Фирма „ЕЛ ЗЕТООД изпълнява ландшафтни проекти, финализирани изцяло с декоративни растения от фирмения разсадник, в който се отглеждат над 274 вида декоративни растения и храсти.

Професионално озеленяване

Изграждане на поливни системи

Автоматизираните поливни системи предоставят едно интелигентно и икономично поливане и са изградени изцяло под земята. Специален програматор контролира всички разпръсквачи и клапани, като по този начин се постига висока икономия на вода и равномерно поливане.

Поливни системи

Партньори