За Нас

Фирма „ЕЛ ЗЕТ” ООД е основана през 2004 г. и развива дейността си в областта на озеленяването, напоителните системи и ландшафтното проектиране.

Виж повече

Социални Мрежи

Завършени проекти

Фирменото ни портфолио съдържа подробен списък със завършени проекти свързани с ландшафтното проектиране, изграждането и поддръжката на зелени площи.

Виж повече
  • Новини

    В страниците с новини ще откриете любопитни и полезни публикации свърани с дейността на фирмата.

Ново зареждане 2016 г. Честита първа пролет!

Здравейте, днес имаме удоволствието да ви представим новите декоративни растения, дървета и храсти, които имаме налични за сезон пролет 2016 г. Разгледайте актуалните изображения от декоративният разсадник на фирма „ЕЛ ЗЕТООД - град Пловдив и заповядайте на място, за да изберете нови предложения, с които да освежите вашите зелени площи.

Нови попълнения в автопарка на „ЕЛ ЗЕТ” ООД

Маневрени, модерни, полезни и лесни за управление! Това са само част от качествата, които притежават професионалните косачки с марката McCULLOCH. Както винаги наблягаме на техника с доказани технически качества, с която да поддържаме високото ниво на предлаганите услуги. На изображенията е показан модала М125-97, който е готов да се справи с всички неравности по терена и да превърне обраслата градина в едно прекрасно игрище за голф.

Цялостно озеленяване, изграждане и поддръжка на автоматизирани поливни системи. Градски парк „Арпезос-Север” етап ІІІ - град Кърджали

Ето, че още един от готовите ни проекти вече е факт. Смеем да твърдим, че професионалният екип на „ЕЛ ЗЕТООД - град Пловдив отново доказа уменията си при изпълнение на цялостното озеленяване, изграждането и поддръжката на автоматизираните поливни системи в проекта парк „Арпезос-Север” етап ІІІ в град Кърджали. Проекта е разположен върху площ от 69 972 кв. м и се реализира по Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG161PO001/1.4-09/2012/020 от 20.05.2013 г., съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. След завършването на етап III от парк „Арпезос-Север” жителите на град Кърджали ще имат възможността да се насладят на още едно приказно място за разходки, стрийт фитнес и срещи с приятели, непосредствено до брега на Водното Огледало. След професионалната ни намеса град Кърджали се бори в надпреварата за най-зелен град в Европа.

Нов внос на декоративни растения и храсти

От днес в градинският център на фирма „ЕЛ ЗЕТООД - град Пловдив, можете да се насладите на новите декоративни храсти, дървета и цветя, които внесохме за българския пазар. Декоративната растителност, която предлагаме е подходяща за декоративно озеленяване на частни вили, жилищни комплекси, хотели и паркове. За повече информация относно проектирането, изграждането и поддръжката на автоматизирани поливни системи и ландшафтно проектиране, можете да ни изпратите запитване, като използвате начините за връзка с нас.

Проект „Дом за всяко дете" - Община Кърджали

Фирма „ЕЛ ЗЕТООД успешно приключи цялостното озеленяване на околожилищните площи прилежащи към новопостроените сгради по проекта на Община Кърджали - „ДОМ ЗА ВСЯКО ДЕТЕ". Главната цел на построените сгради е да предоставят семейна среда на обитателите им, а децата да бъдат изведени от домовете за временно настаняване, заяви ръководителят на обекта инж. Васил Бобеков. Общата стойност на проекта е 2 394 490,20 лв., а схемата за безвъзмездната финансова помощ е „Подкрепа за деинституционализация на социални институции, предлагащи услуги за деца в риск".

Депо за преработка на отпадъци - град Кърджали

Днес фирма „ЕЛ ЗЕТООД стартира дейност по почистване и озеленяване на депо за преработка на отпадъци - град Кърджали. В проекта е заложено затревяване на зелени площи, скатове и откоси с приблизителни наклони 1:3, с обща площ от 40 дка. Предвиденият срок за завършване на проекта е до края на месец ноември 2013 г.