За Нас

Фирма „ЕЛ ЗЕТ” ООД е основана през 2004 г. и развива дейността си в областта на озеленяването, напоителните системи и ландшафтното проектиране.

Виж повече

Социални Мрежи

Завършени проекти

Фирменото ни портфолио съдържа подробен списък със завършени проекти свързани с ландшафтното проектиране, изграждането и поддръжката на зелени площи.

Виж повече
  • Новини

    В страниците с новини ще откриете любопитни и полезни публикации свърани с дейността на фирмата.

„ЕЛ ЗЕТ” ООД открива нов градински център

През месец Април 2013 г. предстои откриване на новият градински център на фирма „ЕЛ ЗЕТООД, изграден на площ от 5 декара и изцяло по европейски стандарти, за производство и продажба на контейнерна декоративна и паркова растителност. Градинският център се намира в град Пловдив, Бул. „Цариградско шосе”, изхода за Хасково, на 1 км. от детелината на „Скобелева Майка“.

Поливни системи - Victoria Hill - град Поморие

Фирма „ЕЛ ЗЕТООД подготвя изграждането на автоматизирани поливни системи в комплекс „Victoria Hill” - град Поморие. В момента комплексът е в етап на строителство и се състои от 28 луксозни къщи в средиземноморски стил. Те са с богата орнаментика и възможност за индивидуални интериорни решения. Обширната зона за отдих, сред която са разположени сградите, предлага различни възможности за комфортно прекарване на времето. Зелените площи са проектирани с богата растителност, отговаряща на българските и европейски стандарти. За децата е предвиден детски кът, където те ще могат свободно да тичат и играят. За тонус, енергия и добро физическо здраве, комплексът ще разполага с модерна фитнес зала и голям басейн, подходящ както за почивка, така и за спорт.

Градски парк „Стар Център” - град Смолян

Към днешна дата фирма „ЕЛ ЗЕТООД успешно завърши озеленяването на градски парк „Стар Център” в град Смолян, като подизпълнител на „Интегрирани Пътни СистемиАД. След приключването на мащабната реконструкция, в разгара на лятото смолянчани и гостите на града вече се радват на нов парк за отдих с много повече тревни площи и места за почивка. Изградени са площадки с фонтани и рампи за детски колички. За най-малките има кътчета за игри с катерушки, люлки и други детски съоръжения, които ще направят лятото им безгрижно и изпълнено с игри.